illusztráció
x
A képek/ábrák beleszámítanak-e a maximális terjedelembe?

Beleszámítanak, nem képezik melléklet részét.

A csapat a pályázat alatt felbomlott. Folytathatja-e 2, esetleg 1 fő a versenyt?

Nem, a versenyt 3 fős csapatban lehet csak elkezdeni, és befejezni. Ha rajtatok kívülálló okok miatt került erre sor, kérjük vegyétek fel a kapcsolatot a szervezőkkel.

Kötelező-e a csapattagoknak ugyanabban a felsőoktatási intézményben tanulniuk?

Nem, a CheckINN Turisztikai Innovációs Verseny szabályzata kimondja, hogy a három csapattag különböző felsőoktatási intézményekben is folytathatja hallgatói tanulmányait.

Ugyanazt az ötletemet szeretném a TDK dolgozatomban is kidolgozni. Lehetséges ez?

Igen, a CheckINN Turisztikai Innovációs Verseny szabályzata nem tiltja, hogy ugyanazzal az ötlettel induljon a csapat, mint ami TDK dolgozatban szerepel.

Nem tudtuk feltölteni a pályaművünket határidőre. Van-e lehetőség hiánypótlásra?

Nem, határidőn túl már nincsen lehetőség hiánypótlásra. Váratlan esemény következtében kérjük, vegyétek fel a kapcsolatot a szervezőkkel.

Pályázhatunk-e egy korábbi ötlettel?

Igen, viszont kérünk, hogy olyan ötlettel pályázzatok, ami még nem került díjazásra, illetve nagyközönség előtt bemutatásra más verseny keretén belül. Azok a pályázatok, amelyek már díjazott, vagy nagyközönség előtt bemutatott ötleteket tartalmaznak automatikusan kizárásra kerültek. Szintén nem lehet pályázni olyan ötlettel, amely már a 2022-es CheckINN Turisztikai Innovációs Versenyt megelőzően benyújtásra került.

Ki fogja bírálni a pályázatunkat?

Az MTSZA olyan szakembereket kér fel a Pályamunkák elbírálására, akik képesek az innovációt különböző aspektusaiban értékelni, többek között a szállodaipar, a turizmus-gazdaságtan, a közgazdaságtan, az IT/számítástechnika és a design-művészet területéről.

Csapatunk több ötlettel is szeretne elindulni a versenyen. Megtehetjük?

Ezzel kapcsolatosan kérjük vegyék fel a kapcsolatot a szervezőkkel.

Meddig nyújthatjuk be a pályázatunkat?

Az első forduló pályázati videóját 2022.10.16., éjfélig nyújthatjátok be itt a weboldalon keresztül.

Az első fordulóban mire kell odafigyelnem a videó elkészítésekor?

Nagyon fontos, hogy a továbbjutást nem a videó képi minősége fogja befolyásolni, hanem maga az ötlet, és annak innovációtartalma. A videót nem szükséges profi eszközökkel forgatni, bőven elegendő egy mobiltelefonnal készített felvétel is.

Page 1 of 2 (14 items)Prev[1]2Next
Kiemelt stratégiai partner: