x
Pályázhatunk-e egy korábbi ötlettel?
Igen, viszont kérünk, hogy olyan ötlettel pályázzatok, ami még nem került díjazásra, illetve nagyközönség előtt bemutatásra más verseny keretén belül. Azok a pályázatok amelyek már díjazott, vagy nagyközönség előtt bemutatott ötleteket tartalmaznak automatikusan kizárásra kerültek. 
Ki fogja bírálni a pályázatunkat?

Az MTSZA olyan szakembereket kér fel a Pályamunkák elbírálására, akik képesek az innovációt különböző aspektusaiban értékelni, többek között a szállodaipar, a turizmus-gazdaságtan, a közgazdaságtan, az IT/számítástechnika és a design-művészet területéről. 

Meddig nyújthatjuk be a pályázatunkat?
Pályázatotokat 2019.11.20. napjáig, éjfélig nyújthatjátok be a www.check-inn.hu weboldalon keresztül. 
Szállodában dolgozom, vagy gyakornok vagyok egy szállodában. Ebben az esetben is indulhatok az ötletversenyen?
Igen. A Versenyben mindazon magyar állampolgárságú hallgatók vehetnek részt, akik aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek valamely magyarországi egyetemen turizmus-vendéglátás alapszakon (BA),  turizmus-menedzsment mesterszakon (MA), vagy turisztikai felsőoktatási szakképzésben vesznek részt. 
Miért szükséges megadnunk az Oktatási Azonosítónkat?
A verseny kiírásnak megfelelően az MTSZA fenn tartja a jogot a hallgatói státusz ellenőrzésére. 
Szeretnénk módosítani a Pályázati anyagunkon. Mit tegyünk?
Pályamunkátokat a határidő lejárta előtt (2019.11.20 éjfél) van lehetőségetek módosítani, amennyiben még nem kattintottatok a „Pályamunka benyújtása” gombra. Amennyiben pályamunkátokat benyújtottátok, úgy már nincs lehetőség módosításra. Azok a pályamunkák, amelyek nem kerültek beküldésre a határidő lejárta előtt, nem tekinthetők benyújtott pályázatnak.